От х:

Днес в x:

България ще се тресе до 2023 г.

Земетресенията в България ще продължат до 2023 г. Това прогнозира пред "Новинар" Кирил Стойчев, председател на Българската астрологична асоциация. В този период ни чакали повече земетресения, отколкото сме свикнали да има през последните 50 години. Според него критични в това отношение ще са годините 2010, 2011, 2013 и 2015 г. Той уточни, че още през 2008 г. страната ни е навлязла в период на повишена сеизмична активност. Това се дължало на влиянието на планетата Плутон, която е навлязла в знака Козирог, който традиционно се свързва с историята на България.

"Разбира се, астрологията не разполага с инструментариум, който да може да каже точно в кой ден и час ще бъде земетресението. Бих казал, че това не е последното земетресение", коментира председателят на Българската асоциация на астролозите.

Стойчев обаче смята, че трусове със сила от 2-ра до 4-та степен по Рихтер са добра новина, тъй като помагат за разреждане на напрежението в земната кора.

Астрологът дава оптимистична прогноза за излизане от кризата. Според него още в началото на 2011 г. страната ни ще започне да стъпва на краката си.

"След края на 2010 г. в България ще започнат да се нормализират нещата, макар и не толкова бързо, колкото ни се иска", прогнозира Стойчев.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини