От х:

Днес в x:

Бивш атакист с пищов в ОбС, полиция ще варди залата

Георги Майоров, въоръжен

Общинският съветник Георги Майоров, който доскоро бе от партията на Волен Сидеров „Атака“, днес влезе въоръжен с пищов на заседанието на Общинския съвет. Ексатакистът с охота показваше и се хвалеше със запасаното на кръста му желязо.

„Истински ли е?“, попита председателят на ОбС Делян Делчев. „Газов“, отвърна Майоров.

Минути по-късно обаче разразил се скандал принуди Делчев да възкликне: „Ето защо Майоров идва въоръжен“.

Повод за разправията бе докладна записка, с която се освобождават от отговорност шефовете на общински фирми. Съветникът Иван Иванов поиска да не се освобождава от отговорност управителят на „Тролейбусен транспорт“, тъй като според справката дружеството има текущи задължения от близо 60 000 лв.

Предложението му срещна яростен отпор от Стефан Атанасов, който обвини колегата си в неподготвеност. Красен Ангелов взе думата да обясни, че като не се освобождава от отговорност управителят, това не означава непременно, че се обвинява в злоупотреба.

Стефан Атанасов пък отправи заплашителна реплика към Иванов, което разгневи Красен Ангелов. Общинският съветник дори бе готов на ръкопашна схватка.

„Ето защо Майоров идва въоръжен. Изглежда, ще трябва да поискам от следващото заседание в залата да има униформен от общинска полиция да пази. Това го има в правилника“, заключи Делян Делчев.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини