От х:

Днес в x:

Простреляният Мишо изпадна в кома. Офицер от ДС командва исляма. Преглед на печата

Простреляният Мишо изпадна в кома, пише в черно заглавие днес „Хасковска Марица”. Състоянието на момчето вчера рязко се влошило и то изпаднало в кома.

Депутати притискат хасковски прокурори, голямо заглавие над главата в „Марица”. Лобистки интереси на винзавод били в основата на скандала, разпален вчера от Цветан Цветанов. Той каза, че влиятелни фигури от бившата власт натискали за прекратяване на досъдебно производство в Хасково за фалшиви бандероли.

Мюфтията: Няма да работим с офицер от ДС, друг акцент от първа страница. Мюсюлманите скачат срещу връщането на Недим Генджев начело на исляма в България.

Хасково с една градина през лятото?, пита в заглавие вестникът на втора страница. До края на седмицата кметът трябва да издаде заповед, с която да определи коя забавачка ще работи. Според слуховете само една детска градина ще приема деца, което може да се окаже недостатъчно.

Синята зона задръсти кварталите с коли, пише в голям материал на 4 страница. Разчертаните сини клетки – празни – кварталните улички задръстени. На път е да се задръсти и паркингът пред Кауфланд.

Седмокласниците в ГРАО преди гимназията, пише в челен материал на първа страница „Новинар юг”.  Сгрешено име в дипломата праща седмокласници за служебна бележка в ГРАО.

4-метрова тръба се цепна пред Пътното, акцентира със снимка на първа страница изданието. В резултат на аварията повече от 3 часа без вода останаха абонатите от автогарата до складовете, допълва вестникът.

Цветанов рови забатачено в София хасковско дело, акцент от втора страница. Темата е вчерашното изказване на вътрешния министър за фалшивите бандероли за алкохол.

Прокурор: Синът ми ще понесе последствията за стрелбата. Това заявява пред изданието бащата на стрелеца Митко – военният прокурор Димо Бъчваров. От съображения за сигурност той отказва да съобщи къде се намира сега синът му.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков    

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини