От х:

Днес в x:

Честито! "Големият брат" вкара съквартирант в болницата, в Парламента дават шоуто на прокурор

Часове преди началото на елиминациите в Големия брат, съквартирантите са на път да изкарат от Къщата едното от номинираните семейства без битка.

За съжаление, това се случи по доста неприятен начин - явно шокиран от нестандартните сексуални преживявания в шоуто, най-възрастният член в предаването - Чавдар Каменаров влезе в болница. По предварителна информация, здравословното му състояние е сериозно застрашено и за него самия е по-добре да остане под медицински грижи.

Макар да няма никаква информация от страна на организаторите на шоуто, се предполага, че той е с твърде високо кръвно налягане и продуцентите се притесняват да не е получил микро инсулт. Така, поне засега на елиминации най-вероятно ще отидат и двамата инициатори на "пандизчийската любов" - Стоян Шопов и Цветелин Цветанов, които в понеделник демонстрираха нагледно на съквартирантите си най-разпространената сюжетна линия в затворническите драми.

Междувременно потресаващите гледки явно впечатлиха не само вътрешния министър Цветанов, но и депутатите в Парламента. Част от тези, които са в образователната комисия предложиха директно шоуто и Нова телевизия да бъдат дадени на прокурор заради нарушения в Закона за закрила на детето.

Мотивите им са не само заради случващото се последните дни, а и заради факта, че повечето родители редовно струпват челядта си пред камера. Особено активен в това отношение бе вече напусналият "гларус" Боян, който раздаваше шамари на наследниците си по-често, отколкото се хранеше. Най-вероятно той ще бъде принуден да посещава консултации с психолог заради тези си навици в продължение на 6 месеца.

И докато ние се чудим да се смеем ли, да плачем ли от цялата тази псевдо българска реалност, от СЕМ ни контрираха с очевидното заключение, че Големият брат не е нарушил Закона за радио и телевизия.

Така ще продължаваме да се наслаждаваме на френски гледки от страна на порнозвездата Анджелика, на съпрузи, които се псуват на родата до трето коляно и си разменят шамари и генетични течности, на мъже със склонност към сексуална агресия към собствения си пол и разбира се, на прогресивно увеличаващ се брой съквартиранти със съмнения я за инфаркт, я за инсулт.

Или както казваше един прословут българин с мустак от близкото минало - "Не ме гледай умно, българино", имаш си Big Brother за тая работа...

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини