От х:

Днес в x:

Четирима пострадаха за ден при катастрофи в Хасково и Димитровград

Четирима души пострадаха при катастрофи за ден в Хасково и Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Както вече писахме вчера в областния град станаха две пътни произшествия. Първото е осъществено в 8:57 часа на булевард „Съединение“. 24-годишен с „Дачия“ е ударил внезапно изскочилия и неправилно пресичащ 66-годишен пешеходец, който е настанен за лечение в МБАЛ Хасково, без опасност за живота.

Идентичен е и вторият инцидент в 15:35 часа на пешеходна пътека на кръстовището между булевард „Раковски“ и улица „Дунав“, където 48-годишен с „Шкода“ е ударил 55-годишен пешеходец. Пострадалият е настанен в хасковската болница, без опасност за живота. Пробите и на двамата водачи са отрицателни.

Третата катастрофа за деня е в Димитровград. В 23:55 часа на кръстовище между булевард „Раковски“ и улица „Груди Кирков“ са се ударили два автомобила – „Мерцедес“, шофиран от 74-годишна и друг „Мерцедес“ с водач 19-годишен. От удара са пострадали возещите се в първия „Мерцедес“ пътнички на 67 г. и 64 г., и двете без опасност за живота. Пробите на водачите са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини