От х:

Днес в x:

Родопчани да се обединим и спасим живота на Диляна. Детенцето й е само на годинка

Зов за помощ: Да подадем ръка на Диляна

В един малък, уютен дом в Смолян, една жена с огромна стойност води своята борба. Диляна е майка, която е чакала дълги години, за да гушне своето малко чудо — момченцето, което е само на година и два месеца. Тя е символ на упоритост и любов, но сега е изправена пред най-голямото предизвикателство в живота си — битката с рака на гърдата.

Ракът е направил няколко обиколки в живота й и сега се е запътил към финалната права. Но Диляна не е готова да се предаде. Тя знае, че за да спечели тази важна битка, трябва да изпревари болестта. В публиката я чака нейното момченце, което има нужда от майка си — да бъде гушкано, обичано и закриляно. Няма друг, който да замени тази връзка, и затова борбата е още по-значима.

В този момент е време да обединим усилията си. Диляна се нуждае от нас! Процедурата, която ще й бъде необходима, е на стойност 17 500 евро и ще бъде извършена в Турция. Това е само началото на дългия път към лечението, но времето е най-голямото предизвикателство. Нямаме време за губене! Нейното здраве зависи от нашата солидарност и готовност да помогнем.

Кутии за дарения вече са поставени на следните места:

  • My House
  • Клуб на културните дейци
  • Аксесоари за телефони под Сити клуб
  • Хранителен магазин Мистерия
  • Бутик за цветя Пашови, кв. Райково
  • Хранителен магазин над Еконт (военно окръжие)
  • Сервиз за гуми “Маджаров 95” срещу спортната зала
  • Магазин “Мишуров” срещу Костал

Всяко дарено левче, означава по-голям шанс за живот на Диляна. Дори и най-малката сума може да помогне. Нека сме заедно в този труден момент, да  създадем чудо и да помогнем на тази смела майка да продължи да се бори.

Нека всеки от нас прояви човечност и съпричастност, за да можем да подарим надежда на Диляна и нейното момченце. 

Данни за дарение:
Диляна Петрова Добрикова
IBAN: BG58 IABG 7491 1004 5337 01

В помощ на Диляна, във Фейсбук съществува група "Нека помогнем на Диляна", където се провежда виртуален базар. Десетки хора вече участват, купуват, продават и даряват услуги, като всички събрани средства ще бъдат преведени по банковата сметка в помощ на младата майка. 

Анелия Веселинова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини