От х:

Днес в x:

Съдят мъж за блудство с деца на 5 и 7 г., вече е осъден за убийство и още две блудства

Изображение 1 от 4

    35-годишният Валентин Шарланов от Димитровград, който вече е изтърпял присъди за убийство и две блудства, бе изправен пред Окръжен съд – Хасково за други блудства с две деца – на 5 и 7 години. Според обвинителния акт, новите престъпления са извършени в периода от декември 2023 година до 13 януари 2024 година. В края на миналата година с мобилен телефон той създал порнографски материали – снимка и видеоклип на едно от децата.

    Днес бе насрочено разпоредително заседание, но ход на делото по същество не беше даден. Причина за това стана, че подсъдимият заяви, че не е получил копие от обвинителния акт, въпреки че се е подписал в призовката, в която било посочено, че му е връчено такова. Копие от обвинителния акт му беше връчено в днешното съдебно заседание. Председателят на тричления съдебен състав Стратимир Димитров обаче отсрочи делото с цел да се даде възможност на Шарланов да се запознае с документацията и да изрази становище по разпоредителното заседание, което бе насрочено за 22 ноември 2024 година от 10 часа.

    Според запознати, Валентин е извършил първото си престъпление – убийство, когато все още бил непълнолетен, за което е бил осъден. По-късно е изтърпял наказание за две блудства. Излязъл е от затвора и по-късно е рабител в хипермаркет в Димитровград. Две години след излизане от затвора е извършил новите деяния, за които му е повдигнато обвинение.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини