От х:

Днес в x:

С 13-хиляден митинг - концерт Автентично ДПС закри предизборната си кампания в Момчилград

Изображение 1 от 3

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Автентично ДПС в Кърджали закри предизборната си кампания за 51-ото Народно събрание с грандиозен Митинг-концерт на градския стадион „Хасан Семерджи“ в Момчилград.

    Председателят на ДПС доц. д-р Джевдет Чакъров и кандидатите за народни представители от листата на Автентично ДПС в 9-ти МИР-Кърджали - Коалиция „Алианс за права и свободи“ (АПС) бяха посрещнати с бурни ръкопляскания.

    Председателят на ДПС доц. д-р Джевдет Чакъров предаде най-сърдечните поздрави на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, който е и водач на листата в област Кърджали. „Ние трябва да защитим демокрацията и държавността в България. Не може с репресии и страх. Ние сме част от тази общност. Трябва да се върнем към демокрацията, защото е под риск. Трябва да бъдем единни, трябва да се събудим всички. Няма друга политическа сила като нашата“, заяви от трибуната председателят на ДПС доц. д-р Джевдет. Той призова присъстващите в неделя всички да отидат до урните и да гласуват за демокрацията в България с номер 13 в бюлетината.

    За пълна мобилизация с номер 13 от трибуната призоваха още кандидатите за народни представители Ремзи Осман, Елван Атилла и Валентин Тончев.

    Митингът продължи с концерт на турската мегазвезда Мурат Боз, който изпълни своите най-популярни хитове и остави незабравими спомени.

    Това съобщиха от местната централа на ДПС без Пеевски.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини