От х:

Днес в x:

Владимир Маринов: Хасково и регионът заслужават левите решения на „БСП-Обединена левица“

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Остават броени часове до деня, в който всеки от нас ще заяви позицията си как иска да се развива България и регионът, в който живее през следващите 4 години.

Приключваме една нелека кампания. Но запазихме добрия тон. Спортсменски и коректно посочвахме какво не е наред в Хасково и региона през последните години- липсата на медицинска услуга, на качествено образование за децата, райони без перспектива за работа. Обезлюдяване! Казахме си защо е така, какво трябва да бъде и как можем да го постигнем. При десетките ни срещи се родиха още много идеи, за които ви благодарим.

Ние в „БСП-Обединена левица“ знаем и можем, готови сме с ясен и конкретен план, ден по ден и стъпка по стъпка, особено с тази подкрепа, която получихме в последния месец. Време е управлението да поемат хора, които не са зависими от никакви обвързаности. Ние сме такива – хора, които служим на българския национален интерес.

За нас от „БСП-Обединена левица“ е важно, че гражданското общество в Хасково и областта се пробуди, вече осъзнава своята сила и своите потребности и търси правилните хора, които да работят за него. Поискате ли да тръгнем заедно, ние ви предлагаме куража и енергията на младите, опита на по-зрелите и мъдростта на възрастните. Ние сме листа от чисти хора, от млади хора, които са избрали да градят бъдещето си тук, хора, които имат идеи и своята визия за България.

На 27 октомври имаме няколко възможни избора. Можем да изберем лъжата, която ни залива чрез купуването на гласове, през измамите за реформи и стабилизиране. Можем да изберем грабежа, който прави народа ни беден и нещастен.

Но можем да изберем собственото си достойнство. Защото „БСП-Обединена левица“ гарантира гражданския контрол, стабилност, сигурност, честност, почтеност и парламентаризъм. Това може да ни изправи на крака като народ и държава.

От този избор зависи нашето бъдеще, зависи бъдещето на нашите прекрасни деца, на нашите родители, на нашата България.

В политическия живот на България предстои ключов момент. Страната има нужда от социална система на управление и защита на националните интереси! Висш интерес на България е траен мир на Балканите, като хора, познаващи миналото на нашата родина и по тази причина – загрижени за нейното бъдеще. Затова страната ни трябва да е посредник за мирни преговори между два братски, православни народа – Русия и Украйна. Единствената алтернатива е „БСП-Обединена левица“! В критични моменти лявата сила е била фактор за напредък. В днешното общество ценности като солидарност и справедливост са подтиснати, а при левите хора те са в основата на предлаганите политики.

Убеден съм , че заедно с вас на 27 октомври ще поставим нещата по местата , ще направи така, че „БСП-Обединена левица“ ще бъде политическият фактор , който не може да бъде заобиколен при бъдещото управление на държавата.

Политиката не е игра за наивници, в нея или можеш или не можеш! Да спрем тоя измислен неолиберален модел, който ни доведе дотук! Затова, ако искаме повече морал , достойнство, честност и почтеност на 27 октомври изборът е един -„БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“! С номер 28 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини