От х:

Днес в x:

Арестуваха 6 мъже в операция срещу битовата престъпност

Общо 6 мъже, един от които гражданин на Сърбия, са арестувани в хода на специализирана полицейска операция в Хасковска област. Целта на акцията е противодействие на битовата престъпност, съобщиха от МВР.

Полицаи от участъка в Любимец са спрели на км 8 на АМ “Марица“ лек автомобил „Пежо“. В колата, шофирана от 49-годишен сръбски гражданин са намерени 16 кашона с 800 парфюма и тоалетни води от различни защитени марки, които същият държи без правно основание. Водачът ги е предал на разследващите с протокол по образуваното досъдебно производство. Мярката му на задържане е до 24 часа.

Цигари и спиртни напитки без бандерол иззеха полицаи от Димитровград.  Вчера те са извършили проверка на лек автомобил „Фолксваген“ с водач мъж на 33г. от с.Крепост. В колата и дома на водача са открити общо 5000 къса цигари и 325 литра алкохол без акцизен бандерол. Безакцизните изделия са иззети с протокол по заведното досъдебно производство. Мъжът е с полицейска мярка на задържане.

В хода на полицейската операция са били задържани още четирима за държане на дрога през денонощието. В арестите на Харманли, Хасково, Димитровград и Свиленград са били доведени млади мъже на възраст 18, 20, 27. и 38 години. В тях при обиск полицаите открили съответно грам метамфетамин, 2 грама кристал за пушене, 0,5 грама марихуана и 4,1 грам марихуана.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини