От х:

Днес в x:

19-годишна с "Опел" самокатастрофира при Чилик,пострада леко

Нерегистрирано моторно превозно средство е установено от полицейски служители на РУ-Джебел. 41-годишен водач на „Фолксваген“ е бил проверен в землището на село Великденче. При направена справка е станало ясно, че колата е със служебно прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.


 Две са пътните произшествия вчера в областта с едни леко пострадал водач. Около 13 часа по пътя между селата Костино  и Чилик 19-годишна с „Опел“ загубила контрол над управлението, автомобилът напуснал пътното платно и се блъснал в скат. Водачката е била прегледана в Спешното приемно отделение в болницата в Кърджали и освободена. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Около 12 часа в Кърджали 62-годишен водач на кемпер при движение на заден ход ударил паркиран „Нисан“. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.


Огнеборци от пожарната служба в Кърджали са спасили от пламъци 35 декара смесена гора в землището на областния град. Около 13,30 часа вчера вследствие на небрежна работа с огън пламнали сухи треви, храсти  и горска постеля. Екип на РСПБЗН-Кърджали локализирал и загасил пожара, преди да достигне до горски масив. Няма материални загуби.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини