От х:

Днес в x:

Том Круз иска да остане завинаги млад

    Хора от близкото обкръжение на 62-годишния Том Круз са обезпокоени, тъй като напоследък той бил обсебен от борбата със стареенето и дори е инсталирал машина за криотерапия в дома си в опит да забави процеса.
     

    Криотерапията, известна още като студова терапия, включва потапяне на тялото в изключително ниски температури за лечение на медицински проблеми като кожни заболявания и спортни травми. Методът се свързва и с изгарянето на мазнини и повишаването на колагена, което е начин хората да подобрят еластичността на кожата си и да запазят по-младежкия си вид.

     

    Според изданието Radar актьорът ежедневно подлага тялото си на това, за да запази младостта си и да засили метаболизма си. Негов близък споделя пред медията, че от години звездата се опитва да надхитри природата и щателно проучва всички методи, които биха му помогнали да се задържи по-дълго млад. „Той е повече от убеден, че тези начини работят“, споделя приятелят му. „За Круз подлагането на криотерапия е по-добро от кафето сутрин. За него това е пътят към бъдещето."

    В шоубизнес средите се говори, че манията на Том да поддържа тялото си младо може да е свързана с баща му Томас Мапотър III, който умира на 49 години от рак.

     

    Източник: http://life.dir.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Случаен виц

    Последни новини