От х:

Днес в x:

Доброволци направиха кът за отдих в село Узунджово

    Приключи поредната инициатива, подкрепена с финансиране от Фондация ХАЛО и Община Хасково. Този път бе изградена беседка в село Узунджово. 

    „Благодарение на неизчерпаемия емоционален заряд и трудолюбие на узунджовци, в селото се обособи поредното място за социални контакти и споделяне на нови идеи. През изминалите седмици група доброволци усърдно работиха по изграждането на беседка, която вече е монтирана до спортното игрище в селото. Материалите за нея са осигурени от бюджета на Община Хасково“, заявиха от Фондация ХАЛО.

    Днес бяха извършени довършителните дейности. Освен това хора от селото се включиха в почистването на терена около беседката. 

    „Идеята е на жителите на Узунджово. Самата програма за граждански бюджети има за цел хората да дават своите идеи, след което се гласува. Фондация ХАЛО изпълнява проекта заедно с общината, но основната действаща сила са жителите“, каза Жени Димитрова, която е член на фондацията.

    Предстои по програмата да се възстанови автобусната спирка в началото на село Клокотница. Преди дни пък завършиха инициативите в селата Динево и Войводово. 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини