От х:

Днес в x:

Блъснаха двама пешеходци и момче с тротинетка, пострада и моторист

Четирима души пострадаха при четири катастрофи в Хасковска област вчера, съобщиха от полицията.

Неправоспособен водач е осъществил пътен инцидент в Ивайловградско. Вчера в 13:50 часа на третокласен път между селата Кондово и Железари, 59-годишен е подкарал мотопед без регистрационни табели. Той е загубил контрол над возилото и е паднал на платното. Настанен е за лечение в МБАЛ - Свиленград. Заведено е досъдебно производство.

В 10:50 часа в Маджарово товарна кола е блъснала пешеходец. 40-годишен от Бургас с „Форд“ е предприел маневра на заден ход и е блъснал 83-годишен, който е приет за наблюдение в хасковската болница.

В Хасково също е ударена пешеходка. В 13 часа на улица „Климент“, 41-годишен се е движил с лек автомобил „Пежо“. При маневра на заден ход е ударил 78-годишна, която е прегледана и освободена за домашно лечение. Съставен е акт на шофьора.

Последното произшествие за денонощието е в Димитровград. В 15 часа на булевард „Стефан Стамболов“ 55-годишен е шофирал „Сеат“ и е ударил неправилно завиваща тротинетка за обратен завой, управлявана от 11-годишен. Момчето е настанено в МБАЛ – Хасково, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Пробите на всички водачи, участници в реализираните произшествия за деня са отрицателни.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини