От х:

Днес в x:

Станислав Дечев с отличието „Кмет на годината“ в категориите „Спорт и младежки дейности“ и „Социална политика“

    На официална церемония днес бяха връчени наградите „Кмет на годината“ 2024. Станислав Дечев спечели престижните отличия в конкуренция с кметовете на големите общини в България в две категории: „Спорт и младежки дейности“ и „Социална политика“, съобщиха от общинската администрация.

    Над 70 000 гласа определиха победителите в онлайн допитването, което се проведе на платформата Kmetnagodinata.bg.

    „Благодаря на всички, които са оценили високо нашата работа в областта на спорта, младежките дейности и в социалната политика. Община Хасково се стреми да създава възможно най-добрите условия за спорт, за младите хора и развива нови социални услуги в интерес на потребителите. А ефективната работа е заслуга на нашите експерти. Затова искам да благодаря на всички колеги, които работят в тези сфери. Тази награда е оценка за общата ни работа“, каза кметът Станислав Дечев.

    Другата община от област Хасково, която спечели престижно отличие в годишните награди „Кмет на годината“ 2024 е Ивайловград. Диана Овчарова беше наградена в категория „Туризъм и култура“.

    Гости на церемонията бяха вицепрезидентът Илияна Йотова, министърът на МРРБ Виолета Коритарова, представители на бизнеса, НПО и партньори на kmeta.bg.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини