От х:

Днес в x:

Б.Т.Р. с втори концерт в Зала 1 на НДК и ново видео

Б.Т.Р. обявиха втори концерт в зала 1 на НДК на 21 ноември, след големия интерес към първия – на 20 ноември, и разпродаването на билетите месец по-рано. Двете поредни музикални събития ще отбележат финала на турнето "30 години Б.Т.Р.", с което бандата празнува три десетилетия на сцената.
След като Б.Т.Р. зарадваха хилядите си фенове с поредица концерти в страната през лятото, в София двете дати ще бъдат кулминацията и на тази успешна музикална година. В сетлиста са включени песни от целия музикален път на Б.Т.Р., а на сцената ще се присъединят и Добромир Поликов китара и Ясен Велчев клавири. Бандата е подготвила и специална изненада – първи концертен албум с името „30 години Б.Т.Р.“ от съвместния им концерт от 2023 г. със симфоничния оркестър на МДТ „Константин Кисимов“ Велико Търново под диригентската палка на маестро Георги Патриков.

За да подгрее предстоящите концерти, групата постави 8-ото парче в „Пъзела“-а със сингъла „Анасонови дни“ в изпълнение на Б.Т.Р. и Александър Филчев - Санеца - неофициалният член на групата от близо 30 години. Музиката на песента е на Славчо Николов, текстът е на барабаниста на бандата Илиян Диков, аранжиментът е на Б.Т.Р. Видеото, с режисьор Боян Карамфилов ни връща към лятото с много чувство за хумор и настроение.

Б.Т.Р. и Александър Филчев – Санеца "Анасонови дни"
музика: Славчо Николов
текст: Илиян Диков
аранжимент: Б.Т.Р.
режисьор: Боян Карамфилов
Продуцент: Б.Т.Р.

Източник: www.werock.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини