От х:

Днес в x:

Сабахатин Гьокче от ПП-ДБ се срещна със жители на седемте общини в Кърджалийска област,виждат в него единствена надежда

     Водачът на листата на коалицията Продължаваме промяната-Демократична България”в Девети Кърджалийски многомандатен район Сабахатин Гьокче,заедно с останалите номинирани за народни представители на Промяната се срещна с избиратели във всичките седем общини на областта.Хората видяха в него единствена надежда за решаване на проблемите си.

    Обиколката на региона от кандидатите за депутати от ПП-ДБ започна от Община Кирково.

    Сабахатин Гьокче, заедно с останалите кандидати за народни представители от коалицията  проведе значима среща с местни бизнеси и граждани в село Кирково. В рамките на събитието, кандидатите посетиха предприятия в машиностроенето и шивашката промишленост, като имаха възможност да обсъдят с работниците и бизнес лидерите основните проблеми и нужди на региона.

    Основните теми на дискусията бяха свързани с липсата на модерна ВиК мрежа, предизвикателствата в инфраструктурата и ограничената държавна подкрепа за местния бизнес. Сабахатин Гьокче изрази ангажираността си към решаването на тези проблеми, като подчерта важността на подобряване на икономическата среда, създаването на нови работни места и привличането на инвестиции.

    Сабахатин Гьокче увери, че техният план включва също така подобрения в транспортната инфраструктура, здравеопазването, образованието и осигуряване на достъп до европейски финанси за стимулиране на малките предприятия.

     Екипът на Продължаваме Промяната, начело с водачът на листата Сабахатин Гьокче, посети и населени места в Община Кирково  като селата Дрангово, Бенковски, Фотиново и Кирково. Те се срещнаха с над 500 работници и проведоха разговори с местното население.

    "За да можем да реализираме всички необходими промени, се нуждаем от вашата подкрепа. Само заедно можем да подобрим условията на живот във всяко едно от тези села и да осигурим по-добро бъдеще за всички," заяви Гьокче пред местните жители.

    Посетени бяха също селата Островец, Подкова, Чорбаджийско, Дружинци, Домище и Чакаларово, където жителите изразиха своята нужда от подобряване на инфраструктурата, по-добро водоснабдяване и повишаване на стандарта на живот. Тези въпроси са от ключово значение за развитието на региона.

    Сабахатин Гьокче, ясно

    заяви своя ангажимент: „Ако бъда избран, ще се заема с решаването на тези проблеми!“ Жителите откликнаха с подкрепа и доверие, като много от тях увериха, че ще гласуват с бюлетина 26.

    Водени от Сабахатин Гьокче, кандидатите за народни представители  посетиха селата Пчеларово, Комунига, Паничково и Габрово от Община Черноочене, както и важни предприятия в района. Срещите преминаха в топла и ентусиазирана атмосфера, като жителите открито споделиха своите притеснения и проблеми, свързани с инфраструктурата, състоянието на пътищата и водоснабдяването в селските райони.

     „Ще се ангажирам сериозно с тези въпроси и ще работя за подобряване на жизнения стандарт в региона,“ обеща Сабахатин Гьокче, който с пълна отдаденост и енергия ще защитава интересите на хората от общината.

    Нуждата от инфраструктура и водоснабдяване остава сериозен проблем в много малки населени места като Пелин и Полковник Желязово на Община Крумовград. За да се подобри качеството на живот, трябва да се осигурят основни услуги като пътища, канализация и чиста вода.Екипът на ПП-ДБ раздаде дръвчета на местните жители.

    Инициативи като раздаването на дръвчета са положителни, но хората очакват конкретни действия за решаване на най-належащите проблеми,казаха местните хора. Кандидат-депутатът Сабахатин Гьокче има потенциала да привлече вниманието на властите и да работи за финансиране на необходимата инфраструктура. Жителите заслужават достъп до чиста вода и добре поддържани пътища, които да улеснят ежедневието им и да стимулират развитието на района,споделиха кандидатите за народни представители от ПП-ДБ.

    Основен приоритет за община Крумовград е отварянето на граничния пункт Аврен-Мертиски с Гърция. Важен акцент е и рехабилитацията на ключови републикански пътища, като участъка Крумовград-село Токачка, с цел подобряване на достъпа до ГКПП Маказа,констатира Сабахатин Гьокче при среща с местните хора.

    Екипът на Продължаваме Промяната посети Джебел – родния град на водача на листата Сабахатин Гьокче. В хода на посещението Гьокче увери гражданите, че ще работи усилено за дългоочакваното изграждане на мост до спирка „Купците“, проблем, който тормози района вече повече от 60 години. Липсата на този мост създава сериозни рискове за пътнотранспортни произшествия и представлява критична нужда за региона.

    Освен това,  екипът посети две местни фирми, където проведохме ползотворни срещи с ръководствата. Радваме се да съобщим, че получихме пълната им подкрепа за нашата работа и идеи за развитието на региона. Бизнесът също е готов да участва в промяната, за да подобри условията в района и да създаде по-добро бъдеще за всички!

    Обиколихме почти всички села в околността и изслушахме тревогите на местните хора. Основните проблеми, които бяха повдигнати от гражданите, включват липсата на водоснабдяване, неадекватната инфраструктура и обезлюдяването на селата. Много от тези проблеми продължават с години без реални решения от страна на властите,сподели Сабахатин Гьокче за медиите.

    Нашата цел е ясна: ще се борим за решаването на всички тези належащи въпроси. Обещахме на местните жители, че ще направим всичко по силите си, за да подобрим качеството им на живот и да решим техните проблеми. Екипът на Продължаваме Промяната ще поддържа постоянна и пряка връзка с хората, за да бъде в крак с техните нужди и да гарантира, че гласът им ще бъде чут,каза още водачът на листата.

    Кандидатите за народни представители от коалиция Продължаваме Промяната и Демократична България, начело със Сабахатин Гьокче, посетиха също и община Ардино. Те бяха приветствани в две предприятия от текстилната индустрия и проведоха срещи с жителите на селата Падина, Жълтуша, Бял извор, Чубрика, Кобиляне, Бойно и Кьосево. Срещите бяха оценени като много ползотворни и ефективни.

    В предприятията бяха обсъдени важни въпроси, свързани с тяхното функциониране, включително високите разходи за електроенергия и отливът на квалифицирани кадри в чужбина.

    Кандидатите посетиха също болницата в град Ардино, където изразиха уважение към работещите медици. Сабахатин Гьокче, който вече е спонсорирал ремонта на детското отделение, осигурявайки необходимата техника и апаратура, се включи в дискусия с медицинския персонал. Те обсъдиха условията на труд и ниското заплащане, което е основен проблем за тях.

    Сабахатин Гьокче обеща, че ако бъде избран за народен представител, ще се ангажира с всички усилия за подобряване на заплатите на медицинските работници в болниците и за създаване на по-добри условия на труд.

    Жителите на селата също посрещнаха гостите с голямо желание за промяна, като основните им притеснения бяха свързани с водоснабдяването и инфраструктурата в населените места.

    Пазарният ден в Момчилград се оказа изключително ползотворен за кандидатите за народни представители на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“.

    Там жителите и гостите на Момчилград и околните населени места са изразили мнение и желание, че е необходимо редовно правителство, което да придвижи България напред в икономически и европейски аспект.

    Момчилградчани подчертаха в разговорите и важната роля на водачът на листата Сабахатин Гьокче, който чрез спонсорства за ремонти дейности и дарения е допринесъл и за оборудването на интензивното отделение в болницата.

    Проведоха се и масови срещи в две текстилни фабрики в Момчилград, където кандидатите за народни представители се ангажираха да продължат с политиката на растящите доходи в България. Диалогични и ползотворни срещи имаше и с жителите на селата Равен, Татул, Нановица, Неофит Бозвели, Лале и Звездел.

    Кандидатите за народни представители увериха, че гласът и на жителите на Община Момчилград ще бъде чут и ще защитават интересите им и в народното събрание.

     Кандидатите за народни представители на Продължаваме Промяната заедно със симпатизанти поведоха Похода на промяната до Каменната сватба. Всички заедно презаредиха със зелената енергия на красивата природата. Туристическата обиколка премина и през красивите планински местности и населени места около природния феномен – Сипей, Повет, Панчево и Зимзелен.

    Жителите на тези населени места изразиха своята нужда от развиване на туризма в околността и задължително подобряване на пътищата и екопътеките. Друг важен момент е и обновяването на табелите на природните забележителности, за да могат туристите от цяла България, които идват да могат да се запознават с историята на красотите на кърджалийската околия.

    Сабахатин Гьокче, водач на листата на Продължаваме промяната – Демократична България, се ангажира с подобряването на инфраструктурата и развиването на туризма в околността.

    Всички заедно можем да продължим промяната и да вдъхнем нова енергия, за да изведем напред Област Кърджали.Гласувайте с №26 призоваха кандидатите за народни представители от коалицията ПП-ДБ.

    Кърджали бг вести

    Снимки:Личен архив

    Купуването  и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини