От х:

Днес в x:

Жестока съдба: Съпругата на Николай Волев овдовя в деня, когато погреба първия си мъж Кирил Маричков

В деня за прощаване с първия си съпруг Кирил Маричков, Доротея Волева загуби настоящия спътник в живота си - режисьорът Николай Волев. Волев загина след падане от прозорец от четвъртия етаж.

Вестта за поредния трагичен инцидент дойде в момент, когато България се прощаваше с най-известния „щурец“, определян от мнозина опечалени негови колеги като „патриарх на българския рок“. Доротея Волева присъства на поклонението, придружена от общото им дете Кирил Маричков-младши.

Големият музикант Кирил Маричков загина преди дни след падане от сцената в село Селановци, където група „Фондацията“ трябваше да изнесе концерт. Колегите на музиканта коментираха, че случилото се е било неочаквано и никой от тях не е бил достатъчно близо, за да предотврати инцидента. По техни думи в последните месеци с фронтмена на „Щурците“ е имало и други нещастни случаи, при един от които е повредил гръбначния си стълб и е претърпял операция. Маричков почина дни преди да навърши 80 години, юбилей, за който колегите му подготвяха концерт.

Моят живот, моята любов, моето щастие, смисълът на това да живея, най-хубавите дни, най-близкият ми приятел, най-незабравимите спомени, човекът, на когото се възхищавах и обожавах, талант, ерудит, вселена от познания, мощен, велик, безсмъртен. Изчезна някъде във вселената, без да ми каже къде отива, за да мога да го намеря. Но аз сигурно ще го намеря! Защото безкрайно го обичам!, написа за Волев днес опечалената съпруга на режисьора в социалната мрежа.

Инцидентът с Николай Волев шокира приятелите му, а за семейството бе двоен удар. Близки до него твърдят, че той е подготвял филм за Яворов и Лора, според други режисьорът е боледувал от дълго време.

Смъртта на двамата творци е поредната, предизвикана от нещастен случай. Преди седмици се простихме с журналиста Иван Гарелов, който си отиде след месеци в кома, предизвикана от падане в хотел в курорта „Св. Влас“. Историята помни и друг нелеп случай, завършил трагично, при който отново след падане в къщата си в с. Ковачевица си почина Силва Зурлева, която с години управляваше Нова телевизия.

 

Източник: Offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини