От х:

Днес в x:

От 17 до 20 октомври перничани и гостите на града ще имат възможността да се насладят на четири поредни вечери, изпълнени с музика и емоции

Изображение 1 от 4

    От 17 до 20 октомври перничани и гостите на града ще имат възможността да се насладят на четири поредни вечери, изпълнени с музика и емоции. Празничната програма ще започне на 17 октомври в 18:00 ч., когато на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Популярната група е известна със своите енергични изпълнения и ще внесе свежест и настроение на площада. На 18 октомври, също от 18:00 ч. празничната атмосфера ще продължи с изпълненията на народната певица Славка Калчева. Заедно с нея на сцената ще се качат и Фолклорна формация „Кракра“.
    На Празничния 19 октомври отново в същия час програмата ще предложи на перничани разнообразие от музикални жанрове. Вечерта ще започне с празничен концерт като преди един от най-известните български изпълнители – Криско на сцената ще се изявят и млади таланти от Перник, сред които участничката в „Гласът на България“ Маргарита Зарева, Никола Валентинов и Dance Squad. След това на сцената ще се качи Илия Луков, който ще допринесе за фолклорната част на вечерта със своите автентични народни изпълнения.
    Празничната седмица ще завърши на 20 октомври от 18:00 ч. с концерт на легендарната българска рок група „Фактор“. Със своите класически рок парчета, групата ще предложи на публиката вечер, изпълнена с носталгия и незабравими моменти от българската музикална сцена. Изпълнителите ще представят както свои стари хитове, така и нови композиции, за да зарадват всички фенове на рока.
    Четирите музикални вечери обещават да се превърнат в истински празник за всички перничани, които ще имат възможността да се насладят на различни жанрове музика и изпълнения от едни от най-обичаните български изпълнители

     

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини