От х:

Днес в x:

Пиян и без книжка се опита да подкупи полицаи в Кърджали,отнемат му автомобила

 Неправоспособен водач, управлявал след употреба на алкохол и предложил подкуп на полицаи е задържан в РУ-Кърджали. Около 13,40 часа вчера полицейски служители спрели за проверка в Кърджали лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 53-годишен. Преди да бъде извършен тест за алкохол, водачът хвърлил 150 евро на седалката на патрулния автомобил. Служителите на МВР незабавно подали сигнал в дежурната част. На място е изпратена оперативна група, която е извършила оглед. Пътни полицаи тествали водача за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело 3,03 промила. Отказана била кръвна проба за химически анализ. При направена справка се изяснило, че мъжът никога на е притежавал свидетелство за правоуправление на МПС. По случая е образувано бързо производство за предложен подкуп на длъжностни лица. Автомобилът е иззет и е на съхранение в ОДМВР-Кърджали. 


 За хулигански действия 32-годишен е задържан в РУ-Крумовград. Около 22,40 часа възникнал семеен скандал в село Ручей, при който мъжът нанесъл удари на родителите си. След намеса на полицията извършителят е задържан за срок до 24 часа.  Образувана е проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.


 Непълнолетен неправоспособен водач се придвижвал с мотопед без регистрационна табела, установили полицаи от РУ-Кирково. 15-годишният бил спрян за проверка в село Шопци, в хода на която са били установени нарушенията. По случая е започната проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс, която се извършва от група „Охранителна полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини