От х:

Днес в x:

След 6-годишна пауза, Адриана Лима се завръща като Ангел на Victoria's Secret

Адриана Лима се завръща триумфално на модния подиум на Victoria's Secret.

Това ще се случи шест години след като обяви оттеглянето си от модната марка след 20-годишно сътрудничество, през които дефилира в 18 от прочутите им шоу спектакли. За завръщането й моделът и брандът заснеха забавно видео, в което обявиха новото си партньорство, което беше споделено и на страницата на Victoria's Secret в Instagram.В клипа Адриана, облечена в елегантен тъмен костюм, спира такси в Ню Йорк. На въпроса на шофьорът: "Накъде?", бразилката отговаря от задната седалка и с усмивка: "Вкъщи. Отивам си вкъщи".

"Не знам къде, по дяволите, живееш", казва таксиджията на 43-годишната красавица. "О, съжалявам", отвръща тя леко смутена. "Можеш ли да ме оставиш на шоуто на Victoria's Secret."

В този момент започва фънки бас и ударна песен, точно преди Лима да погледне право към камерата, за да обяви: "Върнах се".

"Хей, пазихме тайна, но просто не можем повече!" гласи надписът към видеото.

Сътрудничеството на Лима с популярната марка бельо датира от момента, в който тя подписва първия си договор през 1999 г., като участва в първото си шоу на Victoria's Secret по-късно същата година.

След като работи усилено върху тялото и походката си, бразилската красавица е издигната до Ангел на Victoria's Secret през 2000 г., титла, която се дава на модели, избрани да представят марката като нейно лице. Лима продължи да работи в сътрудничество с VS през годините, докато внезапно обяви оттеглянето си през ноември 2018 г. след близо две десетилетия.

Само една година по-късно светът на модата беше шокиран, когато годишното шоу на VS, което започна през далечната 1995 г., беше отменено в резултат на бурна реакция заради обвиненията в липса на разнообразие във физическите данни на моделите.

Известното шоу се завърна през 2021 г. след двугодишна пауза с пускането на VS Collective, което има за цел да тласне марката повече към това, което жените искат.

След като се изявяваше като Ангел на Victoria's Secret от 2000 г. до 2018 г., Лима се отличава с това, че е моделът с най-дълъг опит, което включва обявяването й за "най-ценният ангел на Victoria's Secret" през 2017 г.

От 2014 г. Лима е вторият най-добре платен модел в света.

Източник: http://life.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини