От х:

Днес в x:

Разследват палеж в село Габрово

Досъдебно производство за палеж е образувано в РУ-Кърджали. На 13 октомври срещу 14 октомври е бил направен опит за бъде запалена къща в село Габрово. Дежурна оперативна група от полицейското управление е извършила оглед. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случа. Издирва се извършителят на деянието.


За нарушена заповед за защита от домашно насилие 46-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 16 вчера в Кърджали мъжът не изпълнил заповед на Районния съд в Кърджали, издадена в полза на бившата му съпруга. По случая в полицейското управление е образувана проверка, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“.


Две са пътните произшествия вчера в областта, няма пострадали. На 13 октомври около 20,30 часа в района на село Комунига 43-годишен с „Ауди“ блъснал безнадзорно домашно животно, което било на пътя. Направеният тест за алкохол на водача с техническо средство отчел отрицателен резултат. Собственикът на животното е установен от полицейски служители вчера. Съставени са актове по ЗДвП. Около 17 часа вчера в Момчилград 21-годишен пътник в лек автомобил „Фолксваген“ отворил вратата, без да се увери, че няма да създаде опасност за други участници в движението и последвал удар от „Мерцедес“. Водачът на мерцедеса е тестван за алкохол, резултатът е отрицателен. Произшествието е обработено по административен ред.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини