От х:

Днес в x:

ДПС-Ново начало гарантира изпълнението на Инвестиционната програма за общините в региона

Изображение 1 от 3

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


    Заедно с Айтен Сабри, народен представител и кандидат депутат от ДПС-Ново начало, Мухаррем Мухаррем, председател на Общински съвет-Кърджали, общински съветници и кметове на населени места проведохме предизборни срещи в селата Зайчино, Севдалина, Багра, Скална глава, Звънче, Черна скала, Охлювец, Чилик, Калинка
    Инфраструктурата и водоснабдяването са сред актуалните теми в населените места. Представихме основните ни приоритети за предстоящите избори. ДПС-Ново начало ще отстоява Инвестиционната програма за общински проекти да е част от националния бюджет и ще развива нейния потенциал, за да решава конкретни проблеми на хората. Нашата партия предлага да се оптимизира Програмата с извеждане на годишни приоритети. 2025 г. да бъде година на инвестиции във водоснабдяването с питейна вода. Ще продължим и работата си по осигуряване на инвестиции и в други сфери. Изпълнението на политиките на ДПС-Ново начало ще донесе перспективи за развитие на всеки един гражданин.
    Призовахме местните избиратели всички заедно да дадем нов тласък за промяната и развитието на областния град и населените места, защото всички заедно заслужаваме най-доброто. Пътят към по-доброто настояще и бъдеще минава през мощна подкрепа за номер 8 в бюлетината на 27 октомври .

    Купуването  ипродаването на гласове е престъпление!
     

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини