От х:

Днес в x:

Серия от хулигански прояви през почивните дни в Кърджалийско,раниха 18-годишен младеж

18-годишен пострадал при конфликт с двама мъже на 34 г. и 39 г. Инцидентът станал в Кърджали на 12 октомври около 17,30 часа. При възникналия скандал най-младият получил удари от другите двама участници, нанесена му била и прободна рана в областта на ръката. Пострадалият бил прегледан от спешни медици и освободен. Двамата извършители на деянието са задържани за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. По случая е образувана проверка за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди. 


Кърджалиец е задържан за хулигански действия пред търговски обект в Кърджали. На 13 октомври около 16,30 часа той влязъл в конфликт с 29-годишен и му нанесъл удари. По случая е започната проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.


 Полицейски служители от РУ-Кърджали изясняват възникнал скандал и сбиване в село Ласково на 13 октомври около 19 часа. По случая са подадени три жалби от участници в инцидента. Започната е проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили за часове кражба на пари и златни накити от частен дом в село Каблешково. След подаден сигнал за деянието на 11 октомври дежурна оперативна група е извършила оглед. Предприети са действия за установяване на извършителя, при които същия ден е задържан 59-годишен, съпричастен към кражбата. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини