От х:

Днес в x:

Община Димитровград кани местната общност на обсъждане на проект на Генерален план на организацията на движението в кв.Черноконево

Общественото обсъждане на предварителен проект на Генерален план на организацията на движение за територията на община Димитровград ще се състои на 12.11.2024 г. (вторник) от 17:30 ч. в зала „Грссето“, бул. „Г.С.Раковски“ №15, информират от местната администрация.

Становища и предложения по предварителния проект на Генералния план се предоставят в деловодството на Община Димитровград или по електронна поща на e-mail: obshtina@dimitrovgrad.bg.

За постъпилите становища и предложения, както и за направените по време на публичното обсъждане, ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта. След проведената дискусия и поставените основни въпроси ще се очертаят възможните решения, които ще се предоставят на изпълнителя за изготвяне на окончателния вариант на ГПОД за територията за община Димитровград.

Проектът на ГПОД за територията на кв.Черноконево, гр.Димитровград е публикуван и на интернет страницата на Община Димитровград.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини