От х:

Днес в x:

Zucchero с нов сингъл „Amor Che Muovi Il Sole“

Zucchero „Sugar“ Fornaciari отпразнува рождения си ден с новия сингъл „Amor Che Muovi Il Sole“. Това е кавър на „My Own Soul's Warning“ на The Killers, украсен с адаптация на текста на италиански език, написан от Zucchero. Премиерата на песента беше на живо миналото лято по време на италианското му стадионно турне „Overdose D'Amore“. 

„Amor Che Muovi Il Sole“ говори за любовта в универсална форма, описвайки я като космическа сила, способна да движи слънцето, звездите и морето. В тази нова версия любовта е описана от Zucchero като жизнена енергия, която придава смисъл и ред на целия свят.

„Не мога повече да живея в свят, който продължава без любов“, казва Zucchero. „Това е смисълът на „Amor che muovi il sole“, която не е буквален превод на песента на Killers (“My Own Soul Warning"), а е адаптация, направена от мен, за да звучи като италианска песен на Zucchero“.

„Amor Che Muovi Il Sole“ е първият сингъл от чисто новия му албум „Dscover II“, който се очаква да излезе на 8 ноември. Това е вторият проект с кавъри на Zucchero, в който изпълнителят интерпретира отново някои от песните, които е обичал най-много в живота си.

Източник: magic.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини