От х:

Днес в x:

"Гладиатор II" с грандиозна кралска премиера в Лондон

От всички видени кадри, тийзъри и трейлър на продължението на "Гладиатор" смело можем да кажем, че ни очаква епично зрелище. Ридли Скот може да е подготвял филма си над 20 години, но явно чакането си е струвало.

А подобен мащабен труд заслужава и мащабно представяне. Глобалната премиера на "Гладиатор II" ще се състои в Лондон на 13 ноември. Paramount Pictures са се договорили прожекцията да е Royal Film Performance - събитие част от благотворителния календар на кралското семейство.

Обикновено при такива прожекции присъстват членове на британското кралско семейство, какъвто беше случаят с принц Уилям и Кейт Мидълтън на премиерата на "Топ Гън: Маверик" през 2022 г.

Това ще бъде и първото официално събитие с червен килим за екипа на "Гладиатор II". Припомняме, че главната роля в новия филм се изпълнява от Пол Мескал, който е в ролята на Луций. Участват още Педро Паскал, Дензъл Уошингтън, Кони Нилсен, Джоузеф Куин.

"Много сме развълнувани, че "Гладиатор II" ще бъде 72-ият филм с кралска прожекция. Смятаме, че тази благотворителна организация е фантастичен партньор за този дългоочакван филм", казва Джон Флечър от Paramount Pictures пред Variety.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини