От х:

Днес в x:

СУ „Йордан Йовков“ с награда за работа с надарени ученици

Педагогическият съветник от Средно училище „Йордан Йовков“ в Кърджали Мария Митева извоюва една от наградите в конкурс за успешни практики за образователната интеграция и приобщаването на деца и ученици от уязвими групи, организиран от Министерството на образованието и науката. Разработката ѝ „Съвместната работа между учители и родители на деца с изявени дарби“ беше отличена в конкуренция със 111 други от цялата страна.

Педагогическата практика на г-жа Митева разглежда значението на съвместната работа между учители и родители на ученици с изявени дарби, важността на партньорството в образователния процес. 

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков награди 50 учители за разработени успешни практики. Това стана по време на Деветата национална конференция за образователна интеграция и образователно приобщаване.

Отличените учители получиха грамоти и ваучери за книги. От Синдиката на българските учители им присъдиха и по два кредита за професионална квалификационна степен.

В журито, което оцени добрите практики, бяха проф. Пламен Макариев, проф. Янка Такева, проф. Лиляна Стракова, проф. Сийка Чавдарова-Костова, проф. Йосиф Нунев и доц. д-р Емил Бузов.

Това съобщиха от ръководството на училището.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини