От х:

Днес в x:

Балканският шампион по джудо Джани Бъчваров: Това е най-високият връх в кариерата ми

Изображение 1 от 2

    През изминалия уикенд хасковлията Джани Бъчваров спечели титлата в категория до 100 килограма на Балканското първенство по джудо за младежи до 21 години. Той триумфира след успех на финала срещу състезател от Черна гора. След завръщането си в Хасково, Бъчваров се срещна с екип на Haskovo.net. Той определи успеха си като най-големия в кариерата му.

    „Много съм доволен от представянето си. Това засега е най-високият връх в кариерата ми. Надявам се да не е и последният“, заяви Бъчваров.

    Той допълни, че най-трудната му среща е била на финала.

    „Играх четири срещи, три от тях спечелих с ипон, а в последната се наложих с вадзари. Финалът бе най-трудната ми среща. Съперникът ми в този двубой беше от Черна гора, той беше по-подготвен от останалите“, каза още Бъчваров.

    Хасковлията продължава да тренира за останалите състезания през сезона. Успява да съчетае подготовката с обучението си в Национална спортна академия „Васил Левски“ в София.

    „Все още не е свършил сезонът, предстои ми републиканско първенство за мъже. За следващия сезон ще видим какво ще се случи“, каза талантливият състезател.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини