От х:

Днес в x:

17-годишен падна с тротинетка в Кърджали,тестваха го за алкохол

17-годишен водач на тротинетка е претърпял произшествие по обяд на 4 октомври в Кърджали. Непълнолетният загубил контрол над управлението и паднал на пътното платно. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП. Около 12 часа на 4 октомври по пътя от село Бял извор към Ардино 63-годишен водач на „КИА“ след отнето предимство ударил „Тойота“. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред. Влекач „Мерцедес“ с прикачено ремарке, управляван от 53-годишен, при преминаване през бензиностанция блъснал козирката над колонките за бензин. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт оп ЗДвП. На 5 октомври около 15,30 часа в Кърджали лек автомобил „БМВ“ с 24-годишен водач ударил движещ се пред него „Фолксваген“. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Двама водачи са задържани за срок до 24 часа за управление на автомобили след употреба на алкохол. На 6 октомври около 4 часа в землището на село Кирково бил спрян за проверка „Опел“, управляван от 32-годишен. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел 2,17 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за химически анализ. На 5 октомври около 23 часа в Кърджали полицейски служители извършили проверка на 40-годишен, който управлявал „Фолксваген“. Тестът на водача за алкохол с техническо средство отчел 1,68 промила. Взета е кръвна проба за химически анализ. По двата случая са образувани бързи производства.

Товарен автомобил със софийска регистрация, обявен за международно издирване, е установен от полицейски служители на РУ-Крумовград. При обход в града на 4 октомври автопатрул попаднал на неправилно паркирано моторно превозно средство. При направена справка станало ясно, че колата е обявена за издирване и изземване. Автомобилът е предаден с протокол за доброволно предаване и е на съхранение в РУ-Крумовград. Уведомен е инициаторът на издирването.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини