От х:

Днес в x:

Георги Георгиев: Предвиждаме финансови стимули за млади семейства и безплатно лечение на деца до 18 години

Изображение 1 от 2

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Жителите на Хасково задаваха въпроси за ниските доходи, пенсионната реформа и безработицата, казаха от „Възраждане“ на откриването на кампанията си

    Днес в центъра на Хасково се състоя откриването на кампанията на „Възраждане“ за предстоящите парламентарни избори, които ще са на 27 октомври. На шатрата на политическата организация се събраха множество граждани, които обсъждаха важни теми и проблеми на града с представителите на „Възраждане“.

    На събитието присъства кандидатът за народен представител и водач на листата в Хасково Георги Георгиев, заедно с общинските съветници Ясен Колев, Красимира Христова и Росица Христозова, както и членове и симпатизанти на „Възраждане“ от Хасково. Те раздаваха вестника на „Възраждане“, а Георги Георгиев обсъди с местните жители ключови въпроси като демографската криза, безработицата, пенсионната реформа, ниските доходи и проблемите с инфраструктурата.

    „Демографската ни политика включва подобряване на икономическата и стопанската среда и доходите на младите хора, като първи сериозен мотив за формиране на решението за създаване на семейство и дете. Финансови стимули за млади семейства и формиране на семейни модели чрез прогресивно подпомагане на отговорното родителство до 4-то дете. Или колкото повече деца има едно семейство, толкова по-малко данъци плаща.”, каза Георги Георгиев по време на разговор с местните жители.

    Той сподели, че „Възраждане“ ще поеме отговорност за подобряване на социалната среда, облекчаване на достъпа до детски градини и други социални мерки за младите семейства и техните деца, включително местни общински и регионални инициативи.

    „Предвиждаме увеличаване на доходите на българите, изграждане на държавни предприятия и стимулиране на частните компании да инвестират в обезлюдяващи райони, като за целта да ползват данъчни облекчения. Специални мерки за малките населени места - мерки в областта на здравеопазването, бърз и адекватен достъп до здравно обслужване, безплатни лекарства и безплатно лечение на деца до 18 години, включително ако се налага лечение в чужбина.”, допълни Георгиев.

    Събитието предостави на гражданите възможността да обменят мнения и идеи с представителите на „Възраждане“, като акцентът беше поставен върху приоритетите на политическата организация за региона.

    „Възраждане“ е с 12 в бюлетината

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини