От х:

Днес в x:

Жител на крумовградското село Ручей преби родителите си,арестуват го

За скандал и побой над роднини 32-годишен е задържан в РУ-Крумовград. Около 20,30 часа снощи е подаден сигнал за семейна свада в село Ручей, при който синът извършил физическо посегателство спрямо родителите си. След намесата на полицията мъжът е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство, която се извършва от група „Охранителна полиция“ в управлението.

 Разследване за нерегистриран автомобил е започнато в РУ-Кърджали. Около 16,30 часа вчера по пътя към село Даскалово полицейски служители спрели за проверка „Фолксваген“ с 40-годишен водач. Установено било, че автомобилът е без регистрационни табели не е регистриран по съответния ред. Извършен е оглед на мястото на произшествието от дежурна оперативна група. Образувано е досъдебно производство.

 Проверка за незаконна сеч се извършва от РУ-Кирково. В управлението е постъпил сигнал от териториалното поделение на Държавното горско стопанство-Кирково за незаконен добив на 66 дървета бял бор в землището на село Китна. Група „Охранителна полиция“ работи по случая  и издирва извършителя на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини