От х:

Днес в x:

Всички искат истината от Бионсе, а тя изчезна след скандала с Пъф Деди

В последните седмици имената на доста известни личности бяха замесени покрай делото и скандалните обвинения, които Пъф Деди получи за организираните от него партита с много наркотици и жени. Една много популярна и влиятелна двойка от музикалните среди също се оказа в епицентъра и не бе пощадена дори от феновете си.

Бионсе и Джей Зи от дълги години са в близки приятелски отношения с рапъра, който в момента е зад решетките, и никога не са крили това. Е, сега вероятно им се иска, но знаем прекалено много подробности от миналото, които могат да се използват срещу тях. И за никого не е тайна, че съпрузите са били сред редовните гости на прословутите партита, за които се носят митове и легенди.

Имената на двамата не се споменават в документите по делото, по което единствен обвиняем засега е Пъф Деди. Но феновете на Бионсе веднага започнаха да търсят истината и в социалните мрежи заваляха редица коментари, адресирани към нея, с настояване да изрази своята позиция по скандала и да стане ясно дали е знаела за извършваните от рапъра престъпления и ги е прикривала.

Междувременно пък в социалните мрежи се зароди и нова конспиративна теория, според която Бионсе, Джей Зи и Пъф Деди стоят зад смъртта на Майкъл Джексън и Алая. А основната им подбуда е била Ноулс да няма конкуренция на музикалната сцена. Разбира се, всичко това е в сферата на предположенията и спекулациите и подобно тежки обвинения не бива да се хвърлят току-така, обяснява The Mirror.

Факт е обаче, че в последните месеци, откакто се разшумя покрай Пъф Деди, Бионсе предпочете да се скрие от музикалната сцена и да намали публичните си изяви, с което и възможностите да й бъдат зададени въпроси, свързани с рапъра и обвиненията срещу него. И сега не ни остава друго, освен да чакаме певицата все пак да наруши мълчанието си и да разберем дали ще застане на страната на закона, или на страната на приятелството.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини