От х:

Днес в x:

Внасят 120 дела за изнасилване и секстормоз срещу рапъра Диди

Музикантът е задържан без право на гаранция, обвинителите му са били на възраст от 9 до 38 години по време на описаните случаи

Сто и двадесет жалби за сексуален тормоз са заявени срещу американския рапър Шон Комбс, известен с артистичния си псевдоним Диди. Колосалното количество съдебни искове ще бъдат внесени в следващите седмици в Ню Йорк, Лос Анджелис и Маями, те са заведени както от мъже, така и от жени. Ищците са били на възраст от 9 до 38 години в случаите, описани в съдебните документи, съобщава Си Ен Ен.

Обвиненията включват изнасилване, сексуално насилие над непълнолетни, разпространение на видеа със сексуален характер… Мнозинството ищци описват сходен подход – предварително са били упоявани. Това се доказва и от наличието на упойващо вещество в кръвта им, обичайно използвано при коне, казва адвокатът Тони Бъзби, който работи по всички 120 случая. След това всички са били заплашени да не търсят помощ от полицията.

25 от обвинителите са били непълнолетни по време на предполагаемите престъпления. Случаите се простират в период на 30 години, като най-ранните датират от началото на 90-те, а най-скорошните – от тази година. Някои от жалбоподателите са потърсили помощ от ФБР, половината са говорили с полицията или са потърсили медицинска помощ след срещите си с рапъра.

До голямото количество жалби се стигна, след като прокурори от Ню Йорк обвиниха Диди в трафик на хора с цел сексуална експлоатация, рекет и осигуряване на транспортен канал за проституция. Преди това, през март, имотите му в Маями и Лос Анджелис са били обискирани, като сред фрапиращите открития са над 1000 бутилки бебешко масло и лубрикант. Рапърът в момента е задържан без право на гаранция в затвор в Бруклин. Диди отрича всички обвинения.

След обвинението и задържането на рапъра над 3000 души са се свързали с екипа на адвокат Бъзби, разказа той на среща с медиите в Хюстън, Тексас, където работи. При 120 от тях има достатъчно данни, за да се отнесе случаят към съда. Обвиняем е не само Диди, но и широка мрежа от хора, включително негови близки, сътрудници, звукозаписни студиа и зали за провеждане на концерти.

В защита на Диди адвокатката му Ерика Улф заяви, че „правният екип на господин Комбс не може да адресира всяко безпочвено обвинение в този дързък медиен цирк“.

Правните проблеми на Диди започнаха още в края на миналата година, когато бившата му приятелка певицата и актриса Каси Вентура го обвини в тормоз по време на връзката им, включително изнасилване. Случаят бе разрешен извън съда само ден след внасянето на жалбата, но отприщи редица други смущаващи обвинения.

Източник: http://ploshtadslaveikov.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини