От х:

Днес в x:

James Blunt обеща да се прекръсти по желание на феновете

James Blunt приема предложения от феновете за ново име и обещава, че ще промени своето собствено според техните предпочитания, но при едно условие - да стане отново номер 1 в класациите. 

Изпълнителят заяви, че е готов на всичко, включително да смени името си, за да се изкачи отново на върха с преиздаването на класическия си дебютен албум „Back To Bedlam“ по случай неговата 20-та годишнина.

В ново интервю музикантът каза: 

„Зарекох се да променя името си на каквото обществото поиска. Съвсем сериозно. Кълна се в живота си и в живота на моя единствен фен – Браян от Глазгоу – ще сменя името си, ако [записът] стане номер 1“.

50-годишният певец все пак призна, че има известни притеснения за това какво може да изберат феновете, особено ако е нещо, което се римува с Blunt.

“... стига да не е, нали знаеш, Blunty McBluntface“, пошегува се той. 

„Back To Bedlam“, който оглави класациите за албуми в Обединеното кралство, когато беше издаден за първи път през 2004 г., включва вечния хит на Blunt „You're Beautiful“, за който той разкри, че е базиран на истинска история.

„Първите впечатления са всичко. Мога да усетя духа и душата на някого, когато го срещна за първи път. Хората имат енергия и можете да усетите някой, който е агресивен, някой, който е мил, или някой, който е нежен. Мълчанието често говори много повече от думите... Истинска история е. Тя беше моя бивша. Беше с новото си гадже, за което не знаех, че съществува. Но минахме един покрай друг и се спогледахме. Преживяхме цял един живот в този момент, но аз не направих нищо по въпроса. Просто се прибрах вкъщи и написах песен за това и благодарение на него си купих къща. Така че, радвам се за тях“, разказа преди време музикантът, който сега е щастливо женен за Sofia Wellesley.

Източник: magic.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини