От х:

Днес в x:

Слънчево, сутринта студено със слана

Сутринта във високите полета и котловините в Западна България ще има условия за слана. Минималните температури в повечето места ще са между 2° и 7°, за София - около 1°. Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 19° и 24°, за София – около 21°.

В планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен вятър от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 9°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е предимно значителна, но бързо ще се разкъса и ще намалее. След обяд ще преобладава слънчево време. Северозападният вятър ще отслабне, ще е до умерен и ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 20° и 22°. Температурата на морската вода е около 22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 25 мин. и залязва в 19 ч. и 6 мин. Продължителност на деня: 11 ч. и 41 мин. Луната в София изгрява в 6 ч. и 55 мин. и залязва в 18 ч. и 57 мин. Фаза на Луната: новолуние.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини