От х:

Днес в x:

Разследват скандал,млада жена предизвиква свада до магазин в Кърджали

Автомобил с фалшиви регистрационни номера е установен в Кърджали. Колата била представена за регистрация вчера в сектор „Пътна полиция“ в Кърджали. В хода на процедурата било констатирано, че регистрационните табели са фалшиви. Извършен е оглед от дежурна оперативна група от РУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство и работата по изясняване на случая продължава разследващ полицай. 

Проверка за хулиганство след скандал между двама жители на Кърджали е започната в полицейското управление. На 29 септември малко преди полунощ до магазин в града възникнало спречкване между 21-годишна и 18-годишен. По първоначални данни инициатор на скандала е била жената. При разправията мъжът ударил с патерица опонентката си. Сектор „Охранителна полиция“ изяснява случая с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

 Игрален автомат е бил повреден от жител на община Кирково. Около 13,45 часа вчера 29-годишният мъж счупил стъкло на монитор в игрална зала в село Кирково. По случая в РУ-Кирково е започната проверка по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини