От х:

Днес в x:

Организират тренировки на открито в Хасково по 5 вида спорт

Изображение 1 от 2

    Община Хасково и Министерството на младежта и спорта организират открити тренировки в най-красивия градски парк - „Десети пехотен родопски полк“. Съвместната инициатива е по повод Европейската седмица на спорта и се провежда под мотото „Бъди активен, остани във форма, мисли зелено!“.

    Идеята на кампанията “BeAktive Tour” е с открити тренировки, водени от най-изявените треньори да се популяризира активния и здравословен начин на живот. Кметът на община Хасково Станислав Дечев кани всички, които имат интерес към спорта да се включат в откритите тренировки на 2 октомври 2024 г. от 17:30 ч. на спортните игрища и открит фитнес в парк „Десети пехотен родопски полк“. За малки и големи любители на игрите и спорта открити занятия по:

    - баскетбол с треньорите от БК „Хасково“

    - джудо с треньорите на шампионите на Хасково от СК „Джудо и джу-джутцу“

    - карате с треньорите от СК „Торнадо“

    - тенис на маса с треньорите от СК по тенис на маса „Хасково“

    - фитнес тренировки с най-добрите инструктори от Хасково

    “Община Хасково и Министерството на младежта и спорта призовават всички активни хора, които обичат спорта на открити тренировки, където на покажем, че Хасково може да бъде във форма, активен и зелен!

    Очакваме Ви на 2 октомври от 17:30 часа в зеленото сърце на Хасково – парк „Десети пехотен родопски полк“, защото Хасково е част от Европейската седмица на спорта - една от най-големите спортни инициативи в света. Нека сме активни”, призоваха от общинската администрация.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини