От х:

Днес в x:

ГЕРБ-СДС откриха своята кампания, Иво Димов: Хората трябва да ни подкрепят, за да се случват проектите в общините

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Днес, по традиция, ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампанията за народни представители в област Хасково с водосвет в храм "Св. св. Архангели Михаил и Гавраил". Водач на листата е Делян Добрев, следван от досегашния депутат Георги Станков, а трети е кметът на Димитровград, Иво Димов.

    Припомняме, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов анонсира за включването на някои от най-успешните кметове на партията, които да застанат начело в предизборната кампания. Такава номинация получи и кметът на Димитровград Иво Димов, който по време на откриването на кампанията заяви:

    "За мен е чест, че съм част от тези успешни кметове на ГЕРБ, които се включват в тази предизборна кампания. Надявам се на резултат такъв, какъвто трябва да имаме в област Хасково. Знаете, на последните избори имахме трима народни представители, дай боже да станат четири. За това обаче се иска истинска мобилизация. Много е важно хората да разберат, че трябва да излязат и да гласуват, за да се случват нещата в общините.
    Няма как да реализираме нито в Хасково, нито в Димитровград намеренията и проектите, които имаме, ако нямаме стабилно правителство. В момента в държавата нищо не се случва и това рефлектира пряко върху общините и върху населението, което живее в тях.

    С цялата си отговорност казвам, че аз заставам като гарант, специално за Димитровград, за изпълнение на всички набелязани проектни предложения, които трябва да се случат в следващите години, но при условие, че има редовно и стабилно правителство с хоризонт поне 4 години.
    Нека повторя, че за мен е гордост, че съм част от успешния отбор на политическа партия ГЕРБ с водач Делян Добрев."

    ГЕРБ-СДС са с №18 в бюлетината за изборите на 27 октомври 2024г.

    Водачът на листата Делян Добрев се обърна към гласоподавателите с думите:

    "По традиция започваме нашата кампания с благосвет. Отчето ни призова този път да сме смирени и да се покаем за грешките си, всеки прави грешки и това смятаме да направим, да бъдем смирени и наистина да се покайваме за грешките, които сме допуснали.
    Ще се опитаме да се справим по-добре следващия път, надяваме се да има правителство. По времето, когато ГЕРБ управляваше Хасковска област, беше на първо място в страната по програмата за енергийна ефективност, по програмата на санирането. Тоест, ако ГЕРБ управлява отново, всички общини в Хасковска област ще продължат да работят по тази програма и съм сигурен, че ще се справят така добре, както миналия път. За град Хасково основен проблем са качеството на улиците, в следващите няколко години ще вложа всички усилия и лично ще настоявам за Хасково да се отпуснат пари за подмяна на водопроводите и за асфалтиране, за да се подобри качеството на улиците в града. Не се ли сменят водопроводите, няма как да оправим пътищата. Това не може да стане със средства единственото от община Хасково, защото са необходими много повече средства, колкото общината разполага. Тоест правителството ще трябва да отпусне десетки милиони и аз ще се боря за това в следващите години, за да се подмени ВиК инфраструктурата и да се асфалтира града."

    Ето и цялата листа на коалиция ГЕРБ-СДС с номер 18 в бюлетината:

    1. Делян Добрев - икономист

    2. Д-р Георги Станков – ветеринарен лекар

    3. Иво Димов - икономист

    4. Иван Минев – юрист

    5. Силвия Манджукова - юрист

    6. Светла Моллова - филолог

    7. Евгения Ангелова - финансист

    8. Митко Полихронов - предприемач

    9. Митко Петров - икономист

    10. Васил Митев - IT експерт

    11. Атанас Асенов - предприемач

    12. Мариян Дервенков - юрист

    13. Любомир Михов - икономист

    14. Теодора Тодорова – търговски представител

    15. Николай Николов – компютърен инженер

    16. Димитър Димитров – социален координатор

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини