От х:

Днес в x:

Канят за Ден на отворените врати в ОДК Кърджали

Изображение 1 от 2


    На 28 септември /събота/ от 10 ч. с „Ден на отворените врати“ ОДК Кърджали официално ще открие новата творческа учебна 2024/2025 година и кани децата, учениците и техните родители да се запознаят с работата на предлаганите клубове и школи и с техните ръководители.
    През тази учебна година ОДК предлага занимания в разнообразни клубове и школи в областта на науката и изкуствата - школа по изобразително изкуство, детска вокална група, школа за модерни и спортни танци, театрални студия, радиоклуб „Детски свят“, школа по фотография, школа по математика и информатика, школа по етнография и краезнание, Детски и младежки парламент, клубове за здраве, природа и др.
    В заниманията по интереси могат да се включат деца и ученици от предучилищна група до 12 клас, които са активни и имат разностранни интереси. Обучението в ОДК е безплатно и дава възможност на децата за личностна изява, да развиват творческия си потенциал, да надграждат своите умения и знания, както и да участват в различни конкурси, програми и тържества.
    Клубовете, школите и съставите са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците и се ръководят от доказали се педагози.
    По време на Деня на отворените врати родителите и учителите могат да уточнят графиците за посещение на формите.
    Родителите могат да запишат децата си лично в сградата на ОДК или да подадат сканирани заявления по електронната поща до 30 септември. Формуляр на „Заявление за записване“ може да се изтегли от сайта на комплекса.
    На 28 септември от 10.30 ч. ще се проведе и прослушване на желаещите да се включат в ДВГ, а от 11.30 ч. ще се проведе среща на досегашните участници в ДВГ с новия художествен ръководител на групата – Мария Колева.
    ЗАПОВЯДАЙТЕ!
    Това съобщиха от ръководството на ОДК-Кърджали.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини