От х:

Днес в x:

Чуйте още един нов сингъл на Linkin Park, „Heavy Is The Crown“

Песента служи като химн на Световния шампионат League Of Legends за 2024 г., отбелязвайки първото сътрудничество на групата с Riot Games. „Heavy Is The Crown“ проправя пътя и към първия албум на Linkin Park от 2017 г. насам, „From Zero“, който трябва да се появи на 15 ноември.

Linkin Park са в разгара на своето турне от шест концерта на арени за световното турне „From Zero“, което се разпродаде само за минути. Поради голямото търсене днес те обявяват три допълнителни шоута за 2024 г. в Париж, Далас и Сао Пауло. Ексклузивните предварителни продажби за LP Underground fan club започват на 25 септември, а общите продажби започват на 27 септември.

„Heavy Is The Crown“ идва след първата нова песен на групата от седем години насам „The Emptiness Machine“. Веднага след издаването си, „The Emptiness Machine“ се превърна в глобален хит със сеизмично въздействие. Тя се изкачи в топ 5 на глобалната класация на Spotify, завоюва номер 1 както в алтернативното, така и в рок радиото, катапултира се до номер 1 в класацията на Billboard Alternative и Rock Airplay и проникна в Billboard Hot 100 на номер 21. Сингълът отчете безпрецедентни числа за модерна рок песен в дигиталните провайдери, генерирайки повече от 95 милиона Spotify слушания и 28 милиона гледания в YouTube на музикалния видеоклип. Да не говорим, че Linkin Park току-що достигнаха още един рекорд, надхвърляйки над 54 милиона месечни слушатели в Spotify и станаха „най-често предаваната рок група на платформата“ и един от „40-те предавани изпълнители в света“.

Източник: rockthenight.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини