От х:

Днес в x:

Започна дългоочакваният ремонт на стария път от Хасково към Пловдив

Изображение 1 от 6

    Започна дългоочакваният ремонт на международния път Е-80 в Хасковска област в посока към Пловдив.Дейностите по същество текат от вчера.

    По протежение на пътя има поставени временни пътни знаци.Един от тях, поставен в близост до картинг пистата, указва, че ремонтът е по протежение на 23 километра. На място работят служители на пътно поддържащата фирма „АБ“ АД, която изпълнява възложена поръчка на Областното пътно управление. Те разчистваха с фадрома банкета край асфалтовия път, който е осеян в дупки и водачите години наред негодуваха, тъй като си разбиваха колите. Недоволството на жителите на Хасковска област нарасна още повече преди около 2 години, когато беше извършен цялостен ремонт на пътя в Пловдивска област. Работниците призоваха водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост предвид използването на тежка техника в участъка.

    Повече подробности за реконструкцията в Хасковска област се очаква да дадат от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ка
      Кауня
      11 -3
      12:18, 25 сеп 2024
      Така е! Атаман Баба е с Грухчо,сега ще има пари за асфалт.🤣🤣
    • 2
      Ан
      антимишок
      11 -3
      12:25, 25 сеп 2024
      Маминият Наемател така и не благоволи да уреди ремонт на тоя път,а пловдивският участък го ремонтираха 2 пъти през тези години!Но е време да се ремонтира и пътя Хасково Харманли,защото участъка в Хасковска община е леш!
    • 3
      23
      23
      3 0
      13:16, 25 сеп 2024
      километра, ама в кой участък, до Хасково, до Пловдив, по средата? уточнете да знаят хората
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини