От х:

Днес в x:

Владимир Маринов води листата на „БСП – Обединена левица“ в Хасково

    Новото ляво обединение „БСП – Обединена левица“ регистрира днес листа в РИК – Хасково за изборите за народни представители на 27 октомври. Водач ще е заместник-председателят на партия АБВ Владимир Маринов от Пловдив. Той съобщи, че листата е пълна с млади хора, добре подготвени, образовани, хора с ярка обществена позиция, които защитават определени каузи в живота си дотук.

    „Чухме сигнала на обществото – от нас се искаха две неща: левите формации да бъдем обединени и ние го направихме; да предложим да бъдат избирани млади и подготвени, и това направихме“, каза 43-годишният политик.

    „Посланията и идеите ни са ясни, а те са много прости – 35 години стигат . Едно време 45 стигаха, сега 35 стигат. Живеем в държава, която нито е справедлива, нито е солидарна, още по-малко е свободна, а да не говорим, че политическият елит в страната някак си забрави думата мир. Аз съм убеден, че обединеното ляво ще покаже резултат, който ще бъде далече над очакванията на всички, защото България има нужда от силна левица, от социално ангажиран политически формат, който да защити хората в тяхната многоцветност, защото днес това, което ни предлага неолибералният модел, определено ни доведе до положение, в което ножицата между бедни и богати, е огромна, трудностите, пред които са изправени хората, са все повече и повече“, коментира Владимир Маринов. Той допълни, че е време за стабилност, време е за 4-годишен мандат. Той уточни, че от новата формация ще се борят за една по-социална държава, държава близо до хората, държава – отговорна пред хората.

    Листата е съставена от 10 души. Втори е хасковлията Богдан Кирилов.

    При регистрацията на листата в Хасково присъстваше и председателят на АБВ Румен Петков. Той заяви, че листата излъчва енергия, достойнство, почтеност и подготовка.

    Ето и цялата листа на „БСП - Обединена левица“ в 29 МИР Хасково:

    1. Владимир Маринов Маринов
    2. Богдан Мирославов Кирилов
    3. Емил Веселинов Димитров
    4. Владимир Николов Бамбалов
    5. Таня Николова Гочева
    6. Недялка Атанасова Малакова
    7. Делян Митков Делчев
    8. Мирослав Росенов Минев
    9. Христина Минчева Ангелова
    10. Надежда Иванова Янакиева

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Еб
      еБеСеПе
      4 -2
      17:19, 24 сеп 2024
      Интересно няма я кака Кури и пак парашутисти в града на отсяканите тополи край канала, който е известен още и като река. Тоя със кожа на охранен шопар му се хареса да е водач на листа а може и да не влезе както вървят партийните неща.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини