От х:

Днес в x:

Ахмед Доган води листата на Алианс за права и свободи в Кърджали

Изображение 1 от 4

    Почетният председател на ДПС Ахмед Доган води листата на коалиция Алианс за права и свободи в Кърджали. Днес в 9,25 ч.в Районната избирателна комисия бе регистрирана пълна листа от десет кандидати. След Сокола в листата са включени Ремзи Осман; Павлин Кръстев; Юсеин Ахмед; Елван Атила; Кадир Мустафов; Юсуф Налбант; Ферхад Ферхад; Танджу Хюсеин и Динчер Фариз.

      Листата бе регистрирана от областният председател на ДПС без Пеевски в Кърджали Ресми Мурад.Той почерпи членовете на РИК с баклава.Сред присъстващите бяха и кметовете на общините Ардино;Крумовград;Момчилград и Кирково.

      Пред журналисти Ресми Мурад подчерта,че почетния председател е дал ясен знак,кое е автентичното ДПС.Влизането в коалицията Алианс за права и свободи е продиктувано от факта,че ДПС-Ново начало е откраднала марката Движение за права и свободи.ДПС е в нашите сърца.Нашия избирател ще разбере този знак,подчерта Ресми Мурад.

      Ресми Мурад увери журналистите,че Ахмед Доган ще посети по време на предизборната кампания Кърджалийско и ще отправи послание към членовете и симпатизантите на Движението.Посланието ще бъде за демокрация и правова държава,подчерта Ресми Мурад.Той изрази убеденост,че Алианс за права и свободи ще се представи отлично за вота в Девети кърджалийски многомандатен район.

    Текст и снимки:Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини