От х:

Днес в x:

Депутатът Мюмюн Мюмюн води листата на „Алианс за права и свободи“ в Хасково

    Избраният от Хасково като депутат от ДПС, а в последствие стнал независим народнен представител Мюмюн Мюмюн води листата в Хасково на коалиция „Алианс за права и свободи“. С това име е известна формацията, която се опитва да обедини привържениците на Джевдет Чакъров и Ахмед Доган. Листата е пълна, от 16 кандидати за народни представители.

    „Ние сме листата на д-р Ахмед Доган, на Движение за права и свободи, което всички познаваме. Тя е от млади хора, такива с опит и нови лица, съставена на 100% местни жители и родени в Хасковска област. Желанието на структурите беше водачът да е местен“, каза Мюмюн Мюмюн при регистрацията тази сутрин.

    На пето място в тази листа е дългогодишният кмет на Община Минерални бани, област Хасково, Мюмюн Искендер. Както вече писахме той беше арестуван в петък, след специализирана полицейска операция в Минерални бани. Днес се очаква съдът в Хасково да му определи мярка за неотклонение.

    Водъчт на листата Мюмюн Мюмюн коментира, че кметът Искендер е задържан неправомерно, като номинацията му е направена много по-рано и то не само от структурите в Минерални бани, а и от други места. За него акцията по ареста му е предизборна и цели сплашване.

    „Ако Искендер остане в ареста това ще се отрази на кампанията в национален мащаб и пред външните наблюдатели, защото това ще бъде лош сигнал. Това е предизборна акция, която не говори добре за България и демокрацията в страната“, каза още Мюмюн Мюмюн.

    Той очаква поне два мандата след изборите на 27 октомври в 29 МИР Хасково. „Има административна промяна, но в сърцата на хората няма промяна – лидерът е там, той е начело и е сред нас и този лидер е д-р Ахмед Доган“, допълни водачът на новата формация „Алианс за права и свободи“.

    Ето и цялата листа за 29-и МИР Хасково

    1. Мюмюн Сали Мюмюн – народен представител в 47, 49 и 50-то НС, магистър икономист, магистър психолог
    2. Валентин Йовков Тончев – народен представител в 49 и 50-то НС, експерт по международни отношения с магистратура от Страсбург, Франция
    3. Себахтин Шакир Халил – общински съветник от Стамболово, завършил Национална сигурност
    4. Егемен Гюнер Сербест – общински съветник от Стамболово, магистър международни отношения и дипломация, владеещ 4 езика
    5. Мюмюн Али Искендер – кмет на общ. Минерални бани
    6. Есра Адем Ибиш – завършила образованието си в Технически университет Нюрнберг, Германия, както и бизнес администрация в Тайчунг, Тайван, владееща 6 езика
    7. Едуард Банков Хаджиев – завършил образованието си в Лондон, Англия, бизнесмен в агросектора, владеещ 3 езика
    8. Ниляй Себахтин Ибрахим – служител в Агенция за социално подпомагане от 2004г. до момента, владееща 5 езика
    9. Байрам Шенол Реджеб – областен председател на МДПС – Хасково, компютърен инженер, старши експерт в отдел „Туризъм“ към общ. Минерални бани
    10. Ердал Ахмедов Алиосманов – предприемач
    11. Христо Тони Тонев – юрист, Капитан III-ти ранг далечно плаване, владеещ 4 езика
    12. инж. Албена Рускова Желязкова – административен експерт, владееща 3 езика
    13. Алпер Шакир Салим – предприемач, завършил бизнес администрация
    14. Селин Севди Мехмедова – завършила Счетоводство и одит, експерт в банковия сектор
    15. Владимир Михайлов Родопски – два пъти републикански шампион по тенис на маса, предприемач, завършил стопанско управление
    16. Сюлейман Себат Сюлейман – студент по специалност „Икономика“

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ба
      Бау бау
      12 0
      11:43, 23 сеп 2024
      Все качествен материал.
    • 2
      Ме
      местен кадър
      5 -1
      13:01, 23 сеп 2024
      Все образовани,млади и интелигентни.Влизат в парламента и 4 години,ни вопъл,ни стон.Закони не ги интересуват,не гласуват по съвест,а по команда.Но,депутати.Величия.По места нищо,няма проекти,няма бизнес,абе нищо.Но те и приближените им със самочувствие,добри бизнес идеи и осъществени проекти,благодарение на контактите горе,във властта.Ставаш богаташи и забравят за електората.Познавам една дузина такива гелосани и напудрети депутатчета.
      Кога Мюмюн Искендер беше ликвидатор на тютюневата в Хасково,от Делян Пеевски по-добър нямаше.Яко се нагуши и ликвидира цигарената.Като кмет на баните,накупи маса ти парцели,хотели построи/дали с кметските заплати/и голям управник стана.Баните станаха хубаво селце,добре поддържано,но електората от селата нищо не усети.Няма нищо построено и направено там в мандатите му.нека проверят в Кадастъра колко имоти/ниви,парцели и др./притежава той и семейството му.
      Тогава да говори това кандидат депутатче,че ареста му е предизборна случка.
      Успех в изборите!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини