От х:

Днес в x:

Съпругата на Brian May сподели актуална информация за състоянието му след инсулта

Съпругата на Brian May, Anita Dobson, сподели актуална информация за музиканта, след като той наскоро получи инсулт.

77-годишният китарист на Queen разказа на феновете за здравословните си проблеми в публикация в социалните мрежи по-рано този месец, но каза, че се възстановява.

May обясни, че „малкият инсулт“ е дошъл „внезапно, изневиделица“ и го е оставил без никакъв контрол върху едната му ръка. Добави, че преживяването е било „малко страшно“, но заяви, че е получил „фантастични“ медицински грижи.

„Добрата новина е, че мога да свиря на китара след събитията от последните няколко дни“, каза May на последователите си, като ги увери, че се справя добре.

Сега съпругата на китариста, 75-годишната актриса Anita Dobson, даде актуална информация за текущото му състояние. Пред The Sun тя разказа: 

„Казаха му да почива. Трудно е да го накарам да почива, но трябва, иначе няма да се оправи. Справя се страхотно. Много сме доволни“. 

Според нея съпругът ѝ ще „се възстанови напълно“.

„[В тази ситуация] трябва да забавите темпото, да се отпуснете малко. Той обаче е е такъв тип животно! Хубаво е обаче да запазиш чувството си за хумор“.

Във видеото, в което разкри за инсулта си, May каза: „Добре съм и правя това, което ми се каже, което всъщност е нищо. Като наказан съм, не ми е позволено да излизам, да шофирам, да се качвам на самолет, не ми е позволено да повишавам пулса си твърде много. Но съм ОК“.

През 2020 г. музикантът беше приет в болница след прекаран инфаркт, причинен от артериално заболяване. Той каза на феновете, че е „много близо до смъртта“, след като лекарите откриха, че има три запушени артерии. 

Queen приключи серия от турнета с Adam Lambert през февруари. В момента те нямат планирани други концерти, което означава, че May ще има достатъчно време да се възстанови напълно.

Източник: magic.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини