От х:

Днес в x:

Пи Диди остава за постоянно в ареста!

Рапърът може да бъде осъден на доживотен затвор за престъпленията си

Съдът остави рапъра Пи Диди в арества и му отказа освобождаване под гаранция по обвинения в секс трафик и рекет. 54-годишният Шон Комбс беше сензационно арестуван в понеделник в Ню Йорк.

Изпълнителят отрича твърденията - които включват обвинения в изнасилване, като преди това е дрогирал жертвите си и ги е принуждавал да правят секс с него и помежду си. Диди също е обвинен във физическо насилие към жени, включително бившата му приятелка Каси Вентура, която той беше заснет да бие жестоко в коридора на хотел.

В отчаян опит да остане на свобода защитата на Комбс помоли за гаранция от 50 милиона долара. Адвокатите му твърдят, че той е бил третиран несправедливо и грубо. Защитата обеща да обжалва решението и определи Пи Диди като „боец ​​– той ще се бори с това до края. Той е невинен. Той дойде в Ню Йорк, за да докаже невинността си. Той не се страхува от обвиненията“.

Рапърът е изправен пред минимална присъда от 15 години и законов максимум от доживотен затвор, ако бъде осъден за престъпленията, в които е обвинен.

Източник: в. Телеграф

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини