От х:

Днес в x:

Димитров и Джокович сътвориха епично шоу в София, изненадващ герой спечели мача за българина

    Най-добрият български тенисист Григор Димитров и носителят на 24 титли от „Големия шлем“ Новак Джокович сътвориха страхотно зрелище в „Арена София“, съобщи Sportal.bg. Българинът спечели демонстративния двубой с 6:4, 2:6, 10:6 в мача, който завърши със супертайбрек до 10 точки. Интересното е, че Григор не беше човекът, който спечели последната точка за себе си в мача, като вместо това той даде ракетата на едно от децата, които подават топки. Левичарят блесна с чудесни удари срещу великия сърбин и сложи точка на спора с уинър от форхенд за 10:6.

    Естествено, първите два сета преминаха с повече атрактивни изпълнения, като Ноле бе в постоянен контакт с публиката и правеше шоу. Гришо навакса ранен пробив и впоследствие обърна сета за 6:4, а след това Джокович се събуди и грабна втората част с 2:6. В шампионския тайбрек и двамата положиха всички усилия да спечелят мача, като Гришо пак успя да се върне от губеща позиция.

    Всички средства от мача отиват за благотворителна цел във фондацията на Григор Димитров.

    Началото на спектакъла, разбира се, започна още преди излизането на двамата тенисисти. На корта бе изобразено специално светлинно шоу, което в рамките на няколко минути забавляваше зрителите по трибуните на пълната „Арена София“. Веднага след края му Димитров и Джокович излязоха на корта под бурните аплодисменти на публиката.

    Източник: sport.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Фо
      Формула 1
      12 0
      23:29, 17 сеп 2024
      Дай да не се лъжем! Ноле кога реши може да изплъзне Гришо, двубоя е страхотен и нека благотворителната цел да е номбер 1!! Успехи и живи и здрави!!❤❤
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини