От х:

Днес в x:

В БСП-Смолян масови отводи, за първи път листата ще се реди служебно

 
За първи път от много години листата за предстоящите избори на БСП в Смолянско ще се реди служебно на национално ниво, съобщиха активисти от столетницата. При номинациите на областно ниво отводи са си направили всички известни имена от Левицата, които в последните години са били в ръководството на местно ниво и листите от региона. Отводи са подали Иван Френкев – действащ общински съветник на Левицата в Смолян и бивш председател на Комисията за защита на потребителите, Рабие Кьосева - бивш областен лидер на БСП, изпълнителен директор на Смолянската търговско-промишлена палата. Отводи са направили също адвокат Милко Гавазов, дългогодишен общински съветник и общински председател на БСП в Смолян, както и адвокат Иван Гавазов, който е действащ общински съветник в Смолян от БСП, инж. Димитър Кръстанов –дългогодишен общински съветник в Смолян и бивш областен управител.
„Нямаме абсолютно никаква яснота как ще се редят листите. Аз съм си направил отвод като кандидат, по лични причини, имам 6-месечно бебе. А и не съм съгласен с някои от решенията на централно ниво. Този път ще се подреждат служебно номинациите, защото тук не можаха да ги подредят. Служебно ще се избира и водач на листата“, коментира Иван Френкев. 
„Не искаме да участваме в листа, в която не знаем кой ще бъде водач“, каза и Рабие Кьосева. Сред номинираните има имена, които са били в листите предни години, като бившият областен управител Емил Хумчев. Не знаем каква ще е структурата на листата, как се разпределят квоти на национално ниво и гражданска квота, коментираха направилите си отвод социалисти.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини