От х:

Днес в x:

HBO MAX и Netflix звездата Юлиан Костов издава втори сингъл

Юлиан Костов е многоезичен български актьор, режисьор, продуцент и музикален изпълнител. Костов участва в предстоящия трети сезон на хитовия сериал на HBO - „Белият лотос“, както и е познат с ролята си в рекордно популярния фентъзи сериал на Netflix „Сянка и кост“. Костов също така изигра емблематичния злодей Владимир Макаров в римейка на най-популярната шуутър видеоигра в света - Call Of Duty: Modern Warfare 3. Toй играе и ко-продуцира филмът “Триумф’ на Кристина Грозева и Петър Вълчанов, който бе селектиран в състезателната програма 'Платформа' на Международния Филмов Фестивала в Торонто (TIFF), който е един от топ 5-те филмови фестивали в света.

През идните месеци Юлиан пуска 5 песни, а с дистрибуцията се заемат Орфей Мюзик и Warner Music Group през лейбъла си Yuli.

Първото самостоятелно парче на Юлиан Костов "Home (My Gaia)" идва след успеха на дебютната му песен “Rain” feat. Мария Драгнева, продуцирана от Бат Венци.

R&B песента “Home (My Gaia)” е 2 от 5 планирани парчета, които Костов ще изкарва и бележи първото сътрудничество с невероятния музикален артист и продуцент Роберто Николов (Роби), който композира неподражаем ефирен бийт и мелодия, създавайки перфектен звуков пейзаж, в който текста на Юлиан да може да процъфти и да се манифестира.

Юлиан обяснява произхода на песента: “В началото на 2023-та се вдъхнових да напиша текст за песен за ‘Жената, която не бях срещнал още’—Жената на моите мечти и връзката, за която бленувах. Тя олицетворява Гая, духа на Земята, Природата, Тя е въплъщението на женствеността в човешка форма;. Срещнахме се в бъдещето в съня ми. Тя е моята сродна душа, моята съдба. Събудих се и пресъздадох нейния отпечатък с поезия, после като песен, а няколко месеца по-късно, тя влезе в живота ми наистина. Посвещавам тази песен на приятелката ми Мирела Илиева по случай първата ни годишнина.”

Източник: bgradio.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини